Se vores udvalg af Tibetansk Spaniel tæver her

Tibetansk Spaniel tæver

Cim-Cill I'm The Only One "Lulu". Tibetansk Spaniel

KLBJTW14.KLBJCH.DKJV14.DKCH.

Cim-Cill I'm The Only One (Lulu).


Se mere

Cim-Cill Much More Love "Frida". Tibetansk Spaniel

Cim-Cill Much More Love (Frida)


Se mere

Cim-Cill Lucky Me "Mia". Tibetansk Spaniel

H.C. Andersens junior vinder.

Cim-Cill Lucky Me (Mia)


Se mere

Cim-Cill Right On Time "Daisy". Tibetansk Spaniel

Cim-Cill Right On Time (Daisy)


Se mere

Cim-Cill New Girl In Town "Karma". Tibetansk Spaniel

Cim-Cill New Girl In Town (Karma)


Se mere

Mullagh An Callin Bán "Callin". Tibetansk Spaniel

KLBJUBJ23.DKJUCH.KLBJCH.

HOJV23.

Mullagh An Cailin Bán (Callin)

Se mere

Cim-Cill Girl Of My Dreams "Mimi". Tibetansk Spaniel
Cim-Cill Dee Dee. Tibetansk Spaniel

Hvorfor står hundene med siden til? Flere gange er jeg blevet spurgt hvorfor hundene stå med siden til på billederne. Hundene står på denne måde for, at man bedre kan se hundens kropsbygning og farve. 

Tæver som er gået på pension

DKCH.HRCH. Cim-Cill Dee Dee

I hjertet gemt men aldrig glemt. Hunde vi mindes og som har været en del af vores avlsprogram. Se mere...

Cim-Cill Girl Of My Dreams (Mimi)

 Tibetansk spaniel tæver. Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avl og opdræt at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Tibetansk spaniel omplacering. Tibetansk spaniel Danmark. Tibetansk spaniel Jylland.

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk