Tibetansk spaniel hvalpe - hvalpe information

Hvalpe information

Tibetansk spaniel hvalpe

Her kan man læse om vores hvalpe information


Hvalpene bliver født og vokser op inde i huset sammen med os, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde og vi kan følge dem på tæt hold. Vi sover med dem i et indrettet hvalpeværelse.


De første tre til fire uger er det kun den nærmeste familie der omgås dem, så både hvalpe og moren har ro. Hvalpene flytter ind i stuen omkring 4 ugers alderen. Dog er de i hvalpeværelset i løbet af natten. I løbet af dagen er de sammen med de voksne hunde i flokken. De kan bevæge sig frit rundt i hele huset.


Det er vigtigt for os at, hvalpene for den bedste start på livet. De vil derfor i takt med de vokser op, komme ud og opleve den store verden. Det foregår naturligvis i hvalpenes tempo.


Hvalpekøberne kan komme og besøge kuldet, når hvalpene er flyttet ind i stuen. Her er masser af tid til spørgsmål, da der ikke er sat tidsbegrænsning af på sådan et besøg. Hvalpene bliver udvalgt til deres skønne nye familier når de er omkring 8 uger, dette er for at sikre det bedste match mellem kommende ejere og hvalp. 


Så hvorfor købe en hvalp fra os?

Fordi vi giver hvalpen den bedste start i livet, som en hvalp har brug for. Hvalpene er vant til at blive berørt, klippe negle og har fået masser af kærlighed og kys. Ligeledes lære de støvsuger, vaskemaskine og hvad hjemmet ellers byder på at kende. Hvalpene er stort set renlige når de forlader os, og vil forblive det, hvis man fortsætter vores rådgivning. Følger man vores rådgivning, får man en nem hvalp som får den bedste start i sit nye hjem.

Tibetansk Spaniel Sundhedsbøger

Hvalpene er chippet, fået flere ormekure, været ved dyrlægen og sundhedsbøger medfølger selvfølgelig. Med en hvalp følger en hvalpepakke med. Den inderholder mange forskellige ting til den første tid i det nye hjem. Derudover følger en livslang rådgivning med. Vi står altid klar til at hjælpe. 


Omkring ejerskifte. Læs mere..


Prisen for en Tibetansk Spaniel hos os ligger i 14.000 kr. med mindre andet er aftalt. Det kunne være at vi gerne ville bruge hvalpen i avl senere, eller der er en mindre ting, som gør vi må fravælge at bruge hunden i avl.


Er du/i interesseret I en hvalp fra os, så skriv meget gerne lidt om jer selv og hvad I kan tilbyde en kommende hvalp.

Vi søger nogen gange udstationeringsfamilier eller familier til omplaceringer af voksne hunde. En hund der skal omplaceres kan der være andre årsager til. Det kan evt. være fordi den ikke har udviklet sig som den skal, men ikke har problemer i dagligdagen. Skriv ved interesse for at høre nærmere om dette.

Vi bruger Dansk Kennel Klubs købsaftale. Den ser således ud. Se mere..

Her er et lille udpluk af billeder fra vores tidligere hvalpekuld

Se flere billeder under Tidliger hvalpekuld. Læs mere... Daglige billder kan ses i vores gruppe på vores facebook side. Adressen er på forsiden. For at se flere videoer fra os, kan du besøg os på vores YouTube kanal. 

Nemmere kan det ikke være..

Så nemt er det

Så nemt er det

Som hvalpekøbere kan det ikke blive nemmere

Dansk Hunderegister (DHG)


Når du som ny hundeejer har købt en hund fra os, som er Dansk Kennel Klub (DKK) opdrætter, er processen med at etablere ejerskab enkel og effektiv. Efter købet vil du modtage en e-mail fra Dansk Hunderegister, hvor du nemt med MitID kan tilkendegive ejerskabet af din nye hvalp. Når Dansk Hunderegister har behandlet din sag, modtager du dernæst et ejerbevis via e-mail. Dette ejerbevis anbefaler vi, at printer ud, og dernæst vedligger sammen med stamtavle og købskontrakten. Så er alle hvalpens papir samlet. 


Dansk Kennel Klub (DKK)


Yderligere vil du modtage en e-mail fra Dansk Kennel Klub, som indeholder et link, der guider dig gennem processen med at registrere dig som hvalpens ejer i DKK. Ligesom hos Dansk hunderegister vil du modtage et ejerbevis. Også dette ejerbevis printes ud og lægges sammen med hvalpens andre papir. 


Samlet set skaber denne problemfrie digitale proces en glidende overgang fra køb til officielt ejerskab, hvilket yderligere understreger fordelene ved at vælge en hund fra en DKK-opdrætter. Med få enkle trin kan du fuldt ud nyde glæden ved dit nye firbenede familiemedlem


Agria


Du kan efter eget ønske blive ringet op af Agria forsikring omkring et forsikringstilbud. Dette er kun hvis du har givet os grønt lys for dette. Vi er undrlagt persondataloven og må ikke videregive personlige oplysninger uden samtykke. Agria har forskellige forsikringer de kan tilbyde. Det står dig frit for, om du vil bruge deres ydelse eller ej. Vi tvinger ingen.

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Hvad er prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp? - Normalt ligger prisen på omkring 14.000 kr. Designer hunde. Tibetansk spaniel har mange navne Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avler og opdrætter at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Hvor gammel bliver en Tibetansk Spaniel? - En Tibetask Spaniel bliver normalt omkring 13 -16 år gammel. Tibetansk spaniel omplacering. Tibetansk spaniel kennel

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk