Hvalpe information

Hvalpene bliver født og vokser op inde i huset sammen med os, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde og vi kan følge dem på tæt hold. Vi sover med dem i et indrettet hvalpeværelse.


De første tre til fire uger er det kun den nærmeste familie der omgås dem, så både hvalpe og tæve har ro. Hvalpene flytter ind i stuen omkring 4 ugers alderen. Dog er de i hvalpeværelset i løbet af natten. I løbet af dagen er de sammen med de voksne hunde i flokken. De kan bevæge sig rundt i hele huset.


Det er vigtigt for os at, hvalpene for den bedste start på livet. De vil derfor i takt med de vokser op, komme ud og opleve den store verden. Det foregår naturligvis i hvalpenes tempo.


Vi skriver ikke interesserede op før et besøg hos os. Det handler jo om gensidig tillid mellem jer og os. 


Hvalpekøberne kan komme og besøge kuldet, når hvalpene er flyttet ind i stuen. Her er masser af tid til spørgsmål, da der ikke er sat tidsbegrænsning af på sådan et besøg. Hvalpene bliver udvalgt til deres skønne nye familier når de er omkring 8 uger, dette er for at sikre det bedste match mellem kommende ejere og hvalp. 


Så hvorfor købe en hvalp fra os?

Fordi vi giver hvalpen den bedste start i livet, som en hvalp har brug for. Hvalpene er vant til at blive berørt, klippe negle og har fået masser af kærlighed og kys. Ligeledes lære de støvsuger, vaskemaskine og hvad hjemmet ellers byder på at kende. Hvalpene er stort set renlige når de forlader os, og vil forblive det, hvis man fortsætter vores rådgivning. Følger man vores rådgivning, får man en nem hvalp som får den bedste start i sit nye hjem.


Hvalpene har fået flere ormekure, været ved dyrlægen og sundhedbog medfølger selvfølgelig. Med en hvalp følger en stor hvalpepakke med. Den indeholder forskellige ting til den første tid i det nye hjem. Derudover følger selvfølgelig en livslang rådgivning. Vi står altid klar på sidelinjen til at hjæpe.


Prisen for en Tibetansk spaniel er 13.000 kr. 


Er du/i interesseret I en hvalp fra os, så skriv meget gerne lidt om jer selv og hvad I kan tilbyde en kommende hvalp. 


Vi søger nogen gange udstationeringsfamilier eller familier til omplaceringer af voksne hunde. Skriv ved interesse for at høre nærmere om dette.

Vi bruger Dansk Kennel Klubs købsaftale. Den ser således ud. Se mere..

Billeder fra tidligere hvalpekuld.

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Hvad er prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp? - Normalt ligger prisen på omkring 13000 kr. Designer hunde. Tibetansk spaniel har mange navne Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avl og opdræt at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Hvor gammel bliver en Tibetansk Spaniel? - En Tibetask Spaniel bliver normalt omkring 13 -16 år gammel. Tibetansk spaniel omplacering

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes