Tibetansk spaniel hvalpe - hvalpe information

Hvalpe information

Tibetansk spaniel hvalpe

Her kan man læse om vores hvalpe information


Hvalpene bliver født og vokser op inde i huset sammen med os, så de kan vænne sig til alle de daglige lyde og vi kan følge dem på tæt hold. Vi sover med dem i et indrettet hvalpeværelse.


De første tre til fire uger er det kun den nærmeste familie der omgås dem, så både hvalpe og moren har ro. Hvalpene flytter ind i stuen omkring 4 ugers alderen. Dog er de i hvalpeværelset i løbet af natten. I løbet af dagen er de sammen med de voksne hunde i flokken. De kan bevæge sig frit rundt i hele huset.


Det er vigtigt for os at, hvalpene for den bedste start på livet. De vil derfor i takt med de vokser op, komme ud og opleve den store verden. Det foregår naturligvis i hvalpenes tempo.


Hvalpekøberne kan komme og besøge kuldet, når hvalpene er flyttet ind i stuen. Her er masser af tid til spørgsmål, da der ikke er sat tidsbegrænsning af på sådan et besøg. Hvalpene bliver udvalgt til deres skønne nye familier når de er omkring 8 uger, dette er for at sikre det bedste match mellem kommende ejere og hvalp. 


Så hvorfor købe en hvalp fra os?

Fordi vi giver hvalpen den bedste start i livet, som en hvalp har brug for. Hvalpene er vant til at blive berørt, klippe negle og har fået masser af kærlighed og kys. Ligeledes lære de støvsuger, vaskemaskine og hvad hjemmet ellers byder på at kende. Hvalpene er stort set renlige når de forlader os, og vil forblive det, hvis man fortsætter vores rådgivning. Følger man vores rådgivning, får man en nem hvalp som får den bedste start i sit nye hjem.

Tibetansk Spaniel Sundhedsbøger

Hvalpene er chippet, fået flere ormekure, været ved dyrlægen og sundhedsbøger medfølger selvfølgelig. Med en hvalp følger en hvalpepakke med. Den inderholder mange forskellige ting til den første tid i det nye hjem. Derudover følger en livslang rådgivning med. Vi står altid klar til at hjælpe. 

Tibetansk Spaniel - Hvalpepakke

Her et billede over en mulig hvalpepakke der følger med hvalpen. Det er ikke alt man kan se på billedet, og hvalpepakken kan variere fra gang til gang. 


Prisen for en Tibetansk Spaniel hos os ligger i 14.000 kr. med mindre andet er aftalt. Det kunne være at vi gerne ville bruge hvalpen i avl senere, eller der er en mindre ting, som gør vi må fravælge at bruge hunden i avl.


Er du/i interesseret I en hvalp fra os, så skriv meget gerne lidt om jer selv og hvad I kan tilbyde en kommende hvalp.

Vi søger nogen gange udstationeringsfamilier eller familier til omplaceringer af voksne hunde. En hund der skal omplaceres kan der være andre årsager til. Det kan evt. være fordi den ikke har udviklet sig som den skal, men ikke har problemer i dagligdagen. Skriv ved interesse for at høre nærmere om dette.

Vi bruger Dansk Kennel Klubs købsaftale. Den ser således ud. Se mere..

Et lille udpluk af billeder fra vores tidligere hvalpekuld

Se flere billeder under Tidliger hvalpekuld. Læs mere... Daglige billder kan ses i vores gruppe på vores facebook side. Adressen er på forsiden. For at se flere videoer fra os, kan du besøg os på vores YouTube kanal. 

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Hvad er prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp? - Normalt ligger prisen på omkring 14.000 kr. Designer hunde. Tibetansk spaniel har mange navne Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avler og opdrætter at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Hvor gammel bliver en Tibetansk Spaniel? - En Tibetask Spaniel bliver normalt omkring 13 -16 år gammel. Tibetansk spaniel omplacering. Tibetansk spaniel kennel

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk