Om os - kontakt info

Jeane Sørensen indehaver af Kennel Cim-Cill

Vi har en stor lidenskab for Tibetansk Spaniel og dens kærlige væsen. Hele vores hverdag er indrettet til et leve med de små vidundere. Jeg brænder for at bibeholde racens sundhed og dens fantastike temperament med et smukt ydre. vi rejser gerne til udlandet for at finde de rette avlshunde. Jeg er en stolt opdrætter af Tibetansk Spaniel og bruger udelukket sunde hunde i avl. Se en fin artikel om os, som en bekendt lavede til sit skoleprojekt. Læs mere..


Jeg er medlem af Dansk Kennel klub og klubben for små selskabshunde. Hos Dansk kennel klub har jeg taget opdrætteruddannelsen, hundeholderuddannelsen og mange andre kurser, så som adfærd og håndtering´osv.. Derudover har jeg været til flere forskellige foredrag. Der findes utrolig mange spændende kurser og man kan aldrig lære for meget.


Jeg er aktiv inden for hundeverden og har været hundeinstruktør igennem 20 år. Mine interesser for hundesporten udgør således:


- Racerepræsentant for Tibetansk Spaniel i Danmark.

- Hundeinstruktør i DKK Kreds 6.

- Juniorhandler instruktør i DKK Kreds 6.

- Ungdomsansvarlig i DKK Kreds 6

- Har været bestyrelsesmedlem DKK Kreds 6 af 3 omgange.


Vi er altid klar til en snak over en kop kaffe, og vi er kun et opkald væk.

Dansk kennel klub
klubbe for små selskabshunde
FCI
Jeane Sørensen indehaver af Kennel Cim-Cill

Kontakt oplysninger

Jeane Sørensen

8450 Hammel

 
 
 
 
Vores Instagram profil - Kennelcimcill
Kennel cim-cill kanal på YouTube

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avler og opdræter at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Tibetansk spaniel kennel.

Velkommen til vores kennel, specialiseret i opdræt af Tibetansk Spaniel. Vi er passionerede avlere af denne fantastiske race og stræber efter at opdrætte sunde, glade og velafbalancerede Tibetanske Spaniel hvalpe. Hvis du søger efter en pålidelig Tibetansk Spaniel avler, er du kommet til det rette sted. Kontakt os. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores kennel og vores Tibetansk Spaniel hvalpe til salg, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde din nye bedste ven.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk