Se vores udvalg af Tibetank Spaniel hanner her

Tibetansk Spaniel hanner

Cim-Cill Hot And To Sexy "Mojoe". Tibetansk Spaniel

Cim-Cill Hot And To Sexy (Mojoe)


Se mere

Cim-Cill More Of Me "Basse". Tibetansk Spaniel

JTW19. Cim-Cill More Of Me (Basse)


Se mere

I hjertet gemt men aldrig glemt. Hunde vi mindes og som har været en del af vores avlsprogram. Se mere...

Cim-Cill Love From Harry Potter (Cava)

Cim-Cill Love From Harry Potter (Cava)


Se mere

Cim-Cill Step By Step "Mickey". Tibetansk Spaniel

Cim-Cill Step By Step (Mickey)


Se mere

Cim-Cill Next In Line "Snowie". Tibetansk Spaniel

Cim-Cill Next In Line (Snowie)


Se mere

Vores avlshanner og hanner vi har avleretten på. Ikke alle bor hos os, men har deres helt egne familier. Vores hanner kan lånes ud til egnede tæver. Kontakt os for nærmere information.

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avl og opdræt at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Tibetansk spaniel sort. Tibetansk Spaniel avlshanner. Tibetansk spaniel Danmark. Avlshanner til låns. Hanner til lån. Hanner til parring.

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk