Tibetansk Spaniel  - Dem vi mindes

Dem vi mindes

Tibetansk spaniel vi mindes

I de varme solstråler og det blide sommerbrise, ligger mindernes perler gemt dybt i vores hjerter. Hunde, som en gang løb frit og legede med os, har nu taget en plads i den stjernespækkede himmel. De forlod os, men deres sjæle bor stadig i vores minder, og deres kærlighed vil aldrig forsvinde.


Nogle minder er legende og fulde af grin. Andre minder er mere stille og eftertænksomme. Vi mindes de øjeblikke, hvor de stillede sig ved vores side, når vi følte os triste eller alene. Deres øjne bar en forståelse, som kun en hund kunne give, og deres tilstedeværelse var en helende kraft. Det var et bånd, der ikke kunne brydes, selv når livets gang førte dem bort fra vores verden. Vi vidste, at vi var elsket, fordi I viste os, hvordan man elsker uden grænser.


Nu, når stjernerne blinker, tænder vi et lys for jer. Vores minder om jer vil skinne for evigt som en evig flamme, der aldrig går ud. Alle og en har betydet ubeskriveligt meget for os og var højt elsket.

I hjertet gemt med aldrig glemt. 


Hunde der har været en del af vores avlsprogram. 

Cim-Cill A-Chi-Lina "Dorit"

DKCH. KLBCH.SLOCH.INTCH.

Cim-Cill A-Chi-Lina

Cim-Cill Basil

DKCH.KLBCH.SLOCH.INTCH. Cim-Cill Basil

Cim-Cill Brassy Ludvig Muggles "Ludvig"

DKCH. 

Cim-Cill Brassy Ludvig Muggles

Cim-Cill Chanel

DKCH. Cim-Cill Chanel

Cim-Cill Especially For You

Cim-Cill Especially For You

Khyi-Mo's Cilpa Sava

DKCH.KLBCH. Khyi-Mo's Cilpa Sava

Sommerlyst's Dozla Wa Khyi-Po

DKCH.KLBCH.

Sommerlyst's Dozla Wa Khyi-Po

Tibetansk Spaniel kennel. Opdrætter og avler af Tibetansk Spaniel

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk