Tibetansk Spaniel hvalpe til salg.

Vi har Tibetansk Spaniel hvalpe til salg

Tibetansk Spaniel hvalpe

Daisy har født 5 hvalpe. 3 hanner og 2 tæver d. 1. maj 2024. De fleste af hvalpene er allerede ude og udforske den store verden. Manfred som han ikke selv ved vi kalder ham, er den eneste der endnu ikke har fundet sin egen familie. Manfred er en utrolig sød og monster kærlig dreng, som gerne giver ud af kys. Vil du være Manfreds nye familie? Så kontakt os allerede i dag.


Se en mulig hvalpepakke fra os her..


Vil du se mange flere billeder og videoer, så find os på FB eller Instagram. Link findes i bunden af siden.

Dette logo får man på en Basis + stamtavle

Sundhedsundersøgelser!

Før vi bruger vores hunde i avl, vi hundene være undersøgt for løse knæ, gentestet for PRA3 (hvis de ikke er frie via deres forældre) og have en frisk øjenlysning. Øjenlysning holder kun 1 år. Resultaterne vil stå offentligt på Dansk Kennel Klubs hvalpeliste. Ellers er vi altid åbne for at vise hundenes sundhedsresultater frem. 

Vi har en helt igennem skøn og vidunderlige dreng til salg.  

Tæve nr. 1 - Cim-Cill Top Priority
T - Kuldets sundhedbøger

Sundhedsundersøgelser:


Toyway Chandi (Gandi): 

PLL (knæ): 0/0 - Øjne: Intet påvist - PRA3: Fri via forældrene i Finland. 


Cim-Cill Right On Time (Daisy):

PLL (knæ): 0/0 - Øjne: Ingen arvelig sygdomme - PRA3: Fri via forældrene.

Farver på hvalpene:

Hvalpene har samme farve som forældrene og farven hedder Zoble. Hvalpene bliver lysere i farven end de er lige nu.

Tibetansk Spaniel hvalpe til salg efter Daisy og Ghandi

Hvalpeplaner september 2024.

Han nr. 2 - Cim-Cill To Hot To Handle

Sundhedstjek, vaccine og sundhedsbøger


Vi har fået sundhedsundersøgt hvalpene, og alle er sunde og raske. Vores mangeårige dyrlæge, Dorte Nørregaard, indehaver af Abild Dyreklinik i Gammel Brabrand ved Aarhus, har udelukkende ros til overs for hvalpene.


Alle hvalpene var meget fine og uden nogen anmærkninger af nogen art. Tak til Dorte Nørregaard for de fine ord omkring vores hvalpe. De er nu klar til nye hjem


Hvalpene har fået deres første vaccine og 2 ormekure.

Tibetansk spaniel hvalpe efter Daisy og Ghandi

Hvalpenes stamtavle

Her ses hvalpenes spændende stamtavle. Bag Daisy ligger der rigtig mange finske hunde og faren er import fra Finland, hvilket gør at denne stamtavle mest finsk. Finland har utrolig mange smukke Tibber med super temperament.


Klik på billedet for at se stamtavlen i større format.

Tibetansk spaniel hvalpe efter Callin og Cava

Callin (import fra Ireland) vil muligvis blive parret med Cava. 


Kontakt os for yderligere info. omkring denne kombination.

Callin som vi har impoteret fra Ireland, vil blive parret i omkring sensommeren 2024. Her forventer vi at, bruge vores egen han Cava. Begge er ultra søde og hviler godt i sig selv. De er kærlige og elsker at blive nusset.


Forventet farver på hvalpene


Vi forventer at der kan komme de farver forældrene har. Altså måske både zoble og particolur. Dog tænker vi mores Zoble farve er mest gennemtrængende.


Hvalpe i dette kuld, vil blive gentestet for PRA3. 

Flere billeder findes på siden hvalpe information og under Tidligere kuld Se mere.  

Se videoer på vores YouTube kanal. Vores YouTube kanal står lidt stille lige nu på grund af ombygning/renovation af hjemmet.

Følg os på Kennel Cim-Cill YouTube kanal
Vores Instagram profil - Kennelcimcill

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Avl og opdræt at Tibetansk Spaniel Aarhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke Tibber med dejligt temperament. Vi har Tibetansk Spaniel hvalpe til salg. Tibetansk Spaniel hunderace. Tibetansk spaniel Danmark. Tibetansk spaniel Jylland. Tibetansk spaniel omplacering. Tibetansk Spaniel Hvalpe til Salg. Er du interesseret i at få en Tibetansk Spaniel hvalp? Vi har jævnligt Tibetansk Spaniel hvalpe til salg, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den perfekte firbenede ven. Vores hvalpe vokser op i et kærligt hjemmemiljø og er vant til både børn og voksne. De er klar til at flytte til deres nye hjem, når de er gamle nok og har fået de nødvendige vaccinationer og sundhedstjek.

Copyright © 2024 Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk