Se informationer omkring Frida - Stamtavle Frida

Stamtavle Frida

Cim-Cill Much More Love

Frida er hverken avls eller udstillingshund. Hun er mors hjemmestjerne

Cim-Cill Much More Love (Frida)
Cim-Cill Much More Love (Frida)
Cim-Cill Much More Love (Frida)

Frida er en nydelig Tibetansk Spaniel. Hun er husets sødeste lille klovn. Hun er gudeskøn og har sin helt egen store personlighed. Frida er ikke an avlstæve, men er lige så vigtig for os som de andre hunde. Frida har sine egne bamser, og låner dem helst ikke ud. Frida er vellidt i flokken og giver flokken en god energi. Hun er mors pige og fars skat og er en fantastiske lege tante for vores hvalpekuld.

Fridas forældre

Cim-Cill Girl Of My Dreams (Mimi). Tibetansk Spaniel

Mor: Cim-Cill Girl Of My Dreams

Buus ´E-Wan Eddy. Tibetansk Spaniel

Far: Multich. Buus ´E-Wan Eddy

Fridas stamtavle

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk.