Se informationer omkring Callin - Stamtavle Callin

Stamtavle Callin

Mullagh An Cailin Bán

Import fra Ireland

Udtillingstitler: KLBJUBJ23.DKJUCH.KLBJCH.HOJV23. 1 x cac. 2 x rcac. 1 x rncac.

Mullagh An Callin Bán (Callin)
Mullagh An Callin Bán (Callin)
Mullagh An Callin Bán (Callin)

Callin er en nydelig Tibetansk Spaniel tæve. Hun er vores import fra Ireland. Da vi hentede hende hjem, vidste vi ikke hvor meget hun ville komme til at betyde for os. Callin har trampet ind i alle vores hjerter med træsko på. Hun er jordens sødeste og kærligste pige. Man kan kun elske hende og de ultra søde lyde hun kommer med. Callin er helt igennem fantastisk, og vi håber på at hun vil bringe nogle små vidundere i huset.

Callins forældre

Brill Padme Princess Zeynep

Mor: Brill Padme Princess Zeynep

Tashi-gong Mamas Boy Of Mullagh

Far: Tashi-gong Mamas Boy Of Mullagh

Callins stamtavle

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk.