Se informationer omkring Karma - Stamtavle Karma

Stamtavle Karma

Cim-Cill New Girl In Town 

Karma har et reserve udstillings certifikat

Cim-Cill New Girl In Town (Karma)
Cim-Cill New Girl In Town (Karma)
Cim-Cill New Girl In Town (Karma)

Karma er en nydelig Tibetansk Spaniel tæve. Hun er vores søde pige, og hun er en perfekt ledsager i flokken. Hun har et fantastisk temperament og er en kærlig og hengiven tæve. Karma er meget vellidt af os alle i flokken og spreder glæde og kærlighed til os alle. Vi er glade for at have Karma som en del af flokken. Hun er en sand fornøjelse at have omkring sig og bringer glæde. Karma har ind til nu beriget os med to hvalpekuld. 

Karmas forældre

Cim-Cill Lucky Me (Mia). Tibetansk spaniel

Mor: Cim-Cill Lucky Me

Cim-Cill Hot And To Sexy (Mojoe). Tibetansk Spaniel

Far: Cim-Cill Hot And To Sexy

Karmas stamtavle

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk.