Følg med i Kennel Cim-Cill aktiviteter

Kennel Cim-Cill aktiviteter

Kennel Cim-Cill aktiviteter

Dette inkluderer sociale sammenkomster, træningssessioner, og andre initiativer, der styrker båndet mellem hunde og deres familier.


Aktivitet


Kennel Cim-Cill vil gerne invitere alle vores fantastiske hvalpekøbere og deres familier, familier som overvejer at købe hund hos os, til en hyggelig Nytårs gåtur søndag d. 31/12 - 2023 kl. 11.00. Tilmelding og informationer om denne tur: Læs mere..


Ruten er ca. 3 km lang som vil føre os gennem en naturskøn skov, hvor vi kan nyde naturen sammen med vores Tibetansk Spaniels.

Kennel Cim-Cill og aktiviteter

Kennel Cim-Cill vil forsøge at afholde aktiviteter


Hos Kennel Cim-Cill stræber vi ikke kun efter at levere sunde og lykkelige hvalpe, men også at skabe et fortsat engagement og støtte til vores hvalpekøbere og deres firbenede familie. Derfor planlægger vi at introducere en række spændende aktiviteter og tiltag, der styrker båndet mellem hunde og deres familier.


Vores vision er at gå lidt ud over traditionelle kennelgrænser og tilbyde en platform for vores hvalpekøbere, hvor de kan deltage i forskellige begivenheder, der imødekommer både menneskelige og hundebehov.


Vi ønsker at skabe et miljø, hvor vores hvalpekøbere, hvor de har mulighed for, at få lidt social hygge med andre Tibetansk spaniels, når muligheden og tiden byder det. 


Vi vil forsøge os med at indføre aktiviteter, som vores hvalpekøbere efterspørger. 

kennel cim-cill aktiviteter

Efter turen vil der være mulighed for fælleshygge ved bilerne. Alt er planlagt, tilladelserne er i hus, så det er bare om at tilmelde sig, og kom og få en dejlig dag.


Vi glæder os til at skabe endnu en mindeværdig oplevelse med Cim-Cill hundefamilier og ser frem til muligvis at  kunne byde nye ansigter velkommen. 


Efter endt aktiviteter vil det vises på siden tidligere aktiviteter. Vi håber at der i fremtiden vil komme mange gode minder med vores hvalpekøbere. 


Se mere under tidligere aktiviteter. Læs mere..

Tibetansk Spaniel kennel - Tibetansk Spaniel opdrætter - Tibetansk Spaniel avler - Tibetansk Tempelhund - Kennel cim-cill

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk