Følg med her på siden angående vores tidligere aktiviteter

Kennel Cim-Cills tidligere aktiviteter

Hos Kennel Cim-Cill stræber vi ikke kun efter at levere sunde og lykkelige hvalpe, men også at skabe et fortsat engagement og støtte til vores hvalpekøbere og deres firbenede familie. Derfor planlægger vi at introducere en række spændende aktiviteter og tiltag, der styrker båndet mellem hunde og deres familier.


Når det er muligt, vil vi give vores hvalpekøbere muligheden for, at deltage i disse aktiviteter. Det er ikke et krav, at man står standby til disse aktiviteter, men som sagt en mulighed man kan tilvælge. 


På grund af vores store ombygning/tilbygning og renovation, har vi ikke haft så mange aktiviteter. Dette har vi planer om når byggeriet er færdigt.


Her på siden ses tidliger aktiviteter. Efter hver aktivitet, vil det puttes her ind. 

Gåtur 

Søbygård sø


Påske gåtur 2024. Vi besøgte igen den dejlige skov og sø ved Søbygård sø. Vi er stor fan af en stille skov uden for mange mennesker. Dog mødte vi både cyklelister og rytter på heste. Alt sammen god træning for hundene. Vi var 8 Tibber i alt. 7 fødte Cim-Cill hunde og så vores import Callin.

Tidligere Cim-Cill aktiviteter. Nytårs gåtur 2023

Gåtur 

Søbygård sø


Nytårs gåtur volumen 2. På grund af en mindre misforståelse, fik vi os lige en ekstra lille nytårs gåtur. Super hyggelig gåtur og ligger skoven ligger kun 5 min. kørsel fra os. Skoven er ikke så besøgt, så man har stort set hele skoven for sig selv. Vi var 5 Tibber i alt. 4 fødte Cim-Cill hunde og vores import Callin.


Tidligere Cim-Cill aktiviteter. Nytårs gåtur 2023

Gåtur 

Søbygård sø


Nytårs gåtur 2023. Ny tradition hos kennel Cim-Cill. Vi gik nytåret ind sammen og lavede lidt hygge bagefter ved bilerne. Det er fin tilslutning fra vores hvalpekøbere.  Vi var 13 Cim-Cill fødte Tibber og vores import fra Ireland. I alt 14 Tibber.


Tidligere Cim-Cill aktiviteter. Nytårs gåtur 2023

Gåtur i

True skov


Vi har besøgt True skov. True skov har gode stier og man kan vælge flere ruter. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger  denne skov. Vi var 10 Cim-Cill hunde samlet.

Cim-Cill tidligere aktiviteter True skov

Gåtur 

Naturområdet Vadstedet


Vadested er et område tæt på Kennel Cim-Cill, og vi har besøgt mange gange. Lidt skjult ligger denne perle af natur. På vej ned til denne perle, skal vi gå på cykelstien som løber fra Svenstrup til Hammel, og hvor borger fra Svenstrup har pyntet ruten med forskellige træfigur. Vi var 7 Cim-Cill hunde samlet.

Cim-Cill tidligere aktiviteter naturområdet Vadestedet

Gåtur i

Frijsenborgskoven


Frijsenborgskoven er en dejlig skov tæt på os. Vi har flere gange besøgt denne skov, og kan varmt anbefale skoven. Der er gode stiforhold og flere forskellige ruter. På denne tur var vi 7 Cim-Cill hunde samlet.

Cim-Cill tidligere aktivitet Frijsenborskoven

Gåtur i

Gjern Bakker


Vi har besøgt Gjern Bakker. Er dejligt sted med flere forskellige gå ruter. Desværre ikke de bedste stier, men bestemt et besøg værd. Man skal dog passe lidt på mountainbikes som også benytter skoven. På denne gåtur er vi 5 Cim-Cill hunde samlet.

Cim-Cill tidligere aktivitet Gjern Bakker

Gåtur i

Frijsenborgskoven


En af vores mange besøg i Frijsenborgskoven. Det er vores favorit skove og ligger tæt på os. Vi er ofte kommet der sammen med en af vores fantastiske hvalpekøber. Skoven er helt fantastisk i forhold til størrelsen på ruterne og der er plads til folk i skoven. Her er vi 5 Cim-Cill hunde samlet.

Cim-Cill tidligere aktivitet Frijensborgskoven

Tibetansk Spaniel kennel - Tibetansk Spaniel opdrætter - Tibetansk Spaniel avler - Tibetansk Tempelhund - Kennel cim-cill

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk