Kærligt budskab fra din hund

Budskab fra din hund

Budskab fra din hund

Giv din hund din opmærksomhed - du er hundens et og alt

Hundens stille budskab til sin ejer


Det er mig, din trofaste følgesvend. Jeg kan ikke tale dit sprog, men jeg har et budskab, som jeg håber, du vil forstå. Når du ser ind i mine øjne, ser du mere end bare en pelsklump. Du ser en ven, der har noget vigtigt at dele.


Først og fremmest vil jeg minde dig om tålmodighed. Jeg ser, hvordan du stresser rundt, som om tiden er din fjende. Men livet er ikke en løbende konkurrence. Tag dig tid til at nyde øjeblikket, ligesom jeg gør, når jeg snuser til blomster eller føler vinden i mit ansigt under vores gåture.


Kærlighed er det, jeg bedst forstår. Min kærlighed til dig er ubetinget og uden skjulte motiver. Jeg bryder mig ikke om dine fejl; jeg elsker dig for dem. Så husk at give lidt af den kærlighed videre til andre omkring dig. Det gør verden til et bedre sted.


Ærlighed er min livsfilosofi. Jeg har ingen skjulte agendaer, kun ønsket om at dele kærlighed og glæde med dig. Måske kan du tage ved lære af det og skabe mere ærlighed og gennemsigtighed i dine egne forhold.


Sidst men ikke mindst, vær nænsom. Jeg ved, du har travlt, men en lille ømhed kan gøre en stor forskel. En klap på hovedet eller en kærlig stemme kan lyse hele min dag op. Prøv det med dine medmennesker også; det vil ikke skade.


Så næste gang du ser ind i mine øjne, håber jeg, du forstår dette stille budskab. Måske, bare måske, kan vi sammen gøre verden til et bedre sted.

Hundens berygtede ti bud


  1. Mit liv varer kun ca. 12 år. Enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig.

  2. Giv mig tid til at forstå, hvad det er du forlanger af mig.

  3. Giv mig tillidsfuld - du er hele mit liv. Jeg vil elske dig - ikke frygte dig.

  4. Vær ikke vred på mig længe ad gangen - og spær mig ikke inde som straf

  5. Du har dine fornøjelser og venner - jeg har kun dig.

  6. Tal til mig - jeg forstår, når din stemme gælder mig

  7. Husk, jeg glemmer aldrig, hvordan man er imod mig.

  8. Før du slår mig - mine kæber let kan knuse din hånd, men jeg gør det ikke!

  9. Før du bliver sur på mig - jeg kan også have ondt i maven, fået kulde eller lign.

  10. Vær altid hos mig, når jeg har det svært, - alt bliver lettere når jeg har dig.

Budskab fra din hund

Det er et unikt bånd mellem os, der deler glæder, sorger og en uovertruffen hengivenhed. Hvis jeg kunne tale, ville du vide, at min kærlighed til dig er ubeskriveligt. Jeg elsker for alt i verden, og er villige til at give alt for at være en del af vores liv. DU ER ALT FOR MIG!

Du er alt for din hund

Elsk hunden og bliv hos den til det sidste

Det sidste farvel

Tibetansk Spaniel - Det sidste farvel

Vigtigheden af at være til stede for din hund til det sidste farvel


Ofte står dyrlæger over for den hjerteskærende opgave at aflive ældre eller syge kæledyr, og det er i disse øjeblikke, at noget bemærkelsesværdigt sker.


Den erfarne dyrlæge deler, at det sværeste ved jobbet er at være vidne til, hvordan de ældre eller syge dyr søger deres ejere med øjnene, lige før de falder i søvn. En situation, som 90% af ejere undlader at opleve, da de ofte vælger at forlade lokalet, da det er svært at se deres kæledyr dø.


Det rejser spørgsmålet:


Er folk klar over, at det er i de sidste øjeblikke af et hunds liv, at de har mest brug for deres ejere? Trods dette vælger mange at undvige det smertefulde øjeblik. Dyrlæger opfordrer ejere til at være til stede for deres hund indtil det sidste, på trods af den uundgåelige realitet, at en hund ofte går bort før mennesker.


"Hunde vil dø før dig," advarer dyrlægen og påpeger, at ejerne har været den vigtigste del af hundens liv. Selvom det kan være hårdt, opfordres folk til ikke at forlade deres hund alene i de sidste minutter af deres liv. Måske var hunden en del af ejeren, men de udgør også en vigtig del af familien.


Smerten ved at se hunde dø uden deres ejere ved deres side er også tydelig for dyrlæger. På trods af deres bedste bestræbelser for at berolige hundene, er de stadig fremmede for dem. En appel rettes mod ejerne om ikke at unddrage sig smerten, men i stedet forholde sig til den for hunds skyld.


Vi opfordrer til at tænke på hundens behov og at være sammen med den til det sidste øjeblik. Dette handler ikke kun om dyrlæger, men om ejerne, der bærer ansvaret for at give trøst og tryghed til deres hund, selv i de mest smertefulde øjeblikke.

Hundens sidste farvel

Tibetansk Spaniel kennel - Tibetansk Spaniel opdrætter - Tibetansk Spaniel avler - Tibetansk Tempelhund - Kennel cim-cill

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk