Det skal læses - Tibetansk Spaniel og humor

Tibetansk Spaniel og humor

Tibetansk Spaniel og humor

Det kræver til tider humor at have en Tibetansk Spaniel

At have en god humoristisk sans kan være en god ide


Med en Tibetansk Spaniel i huset er en dag fyldt med smil og glæde. Deres sjove påfund og lystige personlighed har en enestående evne til at løfte stemningen. Disse små charmetrolde formår at sprede lykke med deres skøre påfund og kærlige væsen. Det er svært ikke at smile, når de kommer løbende med deres hale i vejret eller prøver at charmere sig til lidt ekstra opmærksomhed, eller når man ihærdigt forsøger kalde dem ind fra haven uden held. Deres tilstedeværelse skaber en varm atmosfære og minder os konstant om glæden ved at have en loyal og livlig følgesvend ved vores side.

Tibetanske spaniels er kendt for deres charmerende og underholdende adfærd.


Her er nogle sjove træk ved disse hunde:


"Tibbe-døvhed":


Tibetanske spaniels mestrer kunsten at ignorere kald eller kommandoer, hvilket kan føre til komiske situationer, hvor ejeren forsøger at få deres opmærksomhed uden held.

Tibetansk Spaniel - humor

Fornærmede Følelser:


Tibetanske spaniels har en imponerende evne til at udtrykke fornærmelse, især hvis tingene ikke går efter deres ønsker. Dette kan inkludere at vise "kolde skuldre", indtil de føler, at de er blevet retfærdigt behandlet.


Have-Eventyr:


Mange ejere har oplevet det absurde i at rende rundt i haven inden sengetid, iført mærkeligt nattøj eller undertøj, mens de forsøger at overbevise deres Tibetanske spaniel om at komme ind.


"Tibbe-blikke":


Tibetanske spaniels har et karakteristisk blik, hvor de ser ud som om de overvejer livets dybere spørgsmål. Det kan være sjovt at observere, især når de bevarer dette blik i situationer, hvor det virker overdrevet.

Legetøjs-Gemmermestre:


Disse hunde kan udvikle en fascination for at gemme deres legetøj på de mest utrolige steder. Det kan være sjovt at opdage deres gemmesteder og se, hvor kreativt de kan være. De kan også finde på, at gemme ejerens ting rundt omkring. Ved et kig i de forskellige kurve og puttesteder, kan man være heldig at finde de gemte sager.


På trods af de skøre påfund, er livet med en Tibetansk Spaniel fyldt med kærlighed, latter og uventede eventyr, der gør dem til den perfekte, skøre kompis. Når først en Tibetansk Spaniel er flyttet ind i huset, så kunne man ikke forestille sig et liv uden dem.

Tibetansk Spaniel kennel - Tibetansk Spaniel opdrætter - Tibetansk Spaniel avler - Tibetansk Tempelhund - Kennel cim-cill

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk