Se informationer omkring Lulu - Stamtavle Lulu

Stamtavle Lulu

Cim-Cill I'm The Only One

Udstillingstitler: KLBJTW14.KLBJCH.DKJV14.DKCH.

Cim-Cill I'm The Only One (Lulu)
Cim-Cill I'm The Only One (Lulu)
Cim-Cill I'm The Only One (Lulu)

Lulu er en nydelig Tibetansk Spaniel tæve. Vi rejste til Nord Finland, til kennel Toyway, for at parre Lulus mor Dorit med den smukke Toyway Antti Tuis-Ku. Lulu er resultatet af dette spændende eventyr. Lulu har vundet mange præmier på udstillingerne, men er nu gået på pension i forhold til udstillingerne. Hun fungerer rigtig godt i flokken og har fået rollen som husets politimand. Lulu har ikke været indgået i avl, da hendes knæ status ikke tillod dette.

Lulus forældre

Cim-Cill A-Chi-Lina. Tibetansk Spaniel

Mor: Multich. Cim-Cill A-Chi-Lina

Toyway Antti Tuis-Ku. Tibetansk Spaniel

Far: Fich.Toyway Antti Tuis-Ku

Lulus stamtavle

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk.