Hvorfor vælge en Tibetansk Spaniel med en DKK  stamtavle?

DKK Stamtavle

Dansk Kennel Klub stamtavle

Sådan ser en Stambogscertifikat også kendt som stamtavle ud fra DKK


Vigtigheden af at vælge en Tibetansk Spaniel med en Stamtavle fra Dansk Kennel Klub


Mange hundeejere undervurderer betydningen af en stamtavle, når de overvejer at købe en Tibetansk Spaniel. De tænker måske, at det ikke har nogen betydning, hvis de ikke har planer om at udstille hunden eller avle hvalpe. Men en stamtavle er faktisk et uvurderligt redskab, der har været afgørende for opdrætternes arbejde med at skabe de fantastiske Tibetansk Spaniels, vi kender i dag – de pålidelige og kærlige familiehunde.


En stamtavle fungerer som hundens anetavle og giver ejeren mulighed for at følge med i dens genetiske baggrund, hvilket giver et klart billede af, hvordan ens hvalp kan forventes at udvikle sig.


Stamtavlen dokumenterer også din Tibetansk Spaniel sundhedshistorik, præstationer og meget mere gennem flere generationer.


Selvom omkostningerne til selve stamtavlen udgør en minimal del af hvalpens pris, afspejler den højere pris på stamtavleførte hvalpe den ekstra indsats, der er lagt bag avlen. Dette kan inkludere omfattende sundhedsundersøgelser for at sikre, at hvalpene ikke lider af arvelige sygdomme eller import af sæd fra avlere over hele verden osv..


Hvordan kan jeg se om en stamtavle er fra Dansk kennel klub?


Det er dog vigtigt at bemærke, at værdien af en stamtavle kun er så pålidelig som de oplysninger, den indeholder. Der er risiko for, at en hjemmelavet stamtavle kan være uægte, da enhver med adgang til en computer potentielt kan oprette en falsk stamtavle med opdigtede forældre. 


For at sikre en autentisk stamtavle anbefales det at vælge en hvalp, der er registreret hos Dansk Kennel Klub, som er den eneste FCI-anerkendte organisation i Danmark til at udstede stamtavler i overensstemmelse med internationale standarder.


Det er også vigtigt at være opmærksom på forskellen mellem Dansk Kennel Klub og lignende forkortelser som "F.C.I." fra ikke-tilknyttede organisationer, der kan optræde på stamtavler fra andre organisationer uden for Dansk Kennel Klub.

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avler og opdrætter at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. Tibetansk spaniel kennel

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk