Har du en basis eller basis plus stamtavle?

Basis eller Basis plus stamtavle

Vi laver udelukket hvalpe med en basis+ DKK stamtavle

Her kan du læse hvad forskellen er på en Basis eller Basis+ stamtavle?


DKK opererer med to typer stambøger. Basis eller Basis+ stamtavle? Hvad er foreskellen?

Basis + stamtavle logo

Basis stambøger gives til afkom, hvor begge forældre opfylder racens avlskrav. Inden for Tibetansk Spaniel er det kun et enkelt krav. Hvilket er at hannen skal have begge hans testikler. 


Basis+ stambøger gives til afkom, hvor begge forældre opfylder racens avlskrav samt racens avlsanbefalinger. Avlsanbefalinger hos en Tibetansk Spaniel, er en øjenundersøgelse (Maks et år gammel), Knæattest, en præmiering på en udstilling eller en avlskåring hos en dommer.


Avlskrav er betingelser, DKK i samarbejde med de enkelte racespecialklubber har opstillet, for at værne om racerne, deres racespecifikke egenskaber og sundhed. At hannen og tæven opfylder avlskravene for den specifikke race på parringstidspunktet er en forudsætning for, at afkommet kan blive stambogsført i Dansk Kennel Klub. Dette gælder også hvis den ene af avlspartnerne er fra udlandet.


Avlsanbefalinger er der i nogle racer vedtaget en rækkeavlsanbefalinger, som det er frivilligt for opdrætteren, om vedkommende vælger at følge. Men forældredyrenes opfyldelse af hhv. avlskrav og avlsanbefalinger er afgørende for, hvilken type stambog afkommet får.


Hvordan ser man så dette? På købhund.dk skal man åbne PDF filen for kuldet. Her vil man blive mødt med en rød tekst "Dette kuld vil blive opdrættet efter Klubben For Små Selskabshunde og DKK`s avlsanbefalinger.

This litter will be bred after Klubben For Små Selskabshunde and the Dansk Kennel Klub recommendations".

Således er du sikker på at forældrene til kuldet, har gennemgået anbefalingerne inden avl. 

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avl og opdræt at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk.