Læs omkring Adfærdsproblemer - Skyd ikke hunden her..

Adfærdsproblemer - Skyd ikke hunden

Vidste du at en Tibetansk Spaniel er en alarm hund?


Vi oplever sjældent adfærdsproblemer på en tibetansk spaniel. Hvis man fortsætter vores arbejde og råd vi giver med hvalpene, så er i godt rustet til den nye hvalp. Det er vigtigt at man sætter sig ind i racen. En Tibetansk spaniel er en alarm hund. Derfor vil den fra natures side gø. Vi kan så træne den til ikke at gø mere end nødvendigt, eller få hunden til at stope når vi ønsker det. 


En Tibetansk spaniel er ikke en hunderace der skal efterlades i for mange timer alene. Racen er en selskabshund og forventer at være en del af familien. Lades den alene i for mange timer kan udfordringer opstå. Det er dog vigtigt, at understrege at de godt kan være alene når folk skal på arbejde. 


Skulle uheldet være ude og man alligevel skulle stå med nogle udfordringer, så kan disse videoer måske være til hjælpe. Ellers er man altid velkommen til at kontakte os for hjælp. 


DKK har lavet nogle gode videoer som omhandler adfærdsproblemer hos hunde. Se dem alle sammen her på siden. 


Introfilm til serien 'Skyd ikke hunden".

Sådan lærer hunden

Hundeejerens værktøjskasse

Når hunden er bange for ting eller lyde

Når Hunden er Aggressiv.

Forstå din hund

Sådan aktiverer du hunden

Når hunden er bange for mennesker eller hunde

Når hunden ikke kan være alene hjemme

Når hunden gør

Tibetansk spaniel hvalpe til salg. Prisen på en Tibetansk Spaniel hvalp. Designer hunde. Tibbe. Tibber. Tippe. Tipper. Avl og opdræt at Tibetansk Spaniel AArhus, Hammel, Midtjylland, Jylland. Smukke tibber med dejligt temparament. 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk.