Billeder og videoer fra Cim-Cills nytårsgåtur 2023

Se Cim-Cills nytårsgåtur 2023 her

Kennel Cim-Cill nytårsgåtur

Fantastiske hvalpekøbere og deres tibber som kom og gik nytårets gåturen sammen med os.

Tak til vores fantastiske hvalpekøbere


Hos Kennel Cim-Cill har vi startet en hjertevarm tradition – vores årlige nytårs gåtur, der bringer vores hvalpekøbere sammen til en fælles oplevelse. Det begyndte den 31. december 2023, hvor vores hengivne hvalpekøbere mødtes med os til en 2,77 km lang gåtur gennem skoven og ved søen. Det var skønt at se alle de smukke tibber fra os igen.


Vi ønsker dybfølt at takke alle, der sluttede sig til os og delte øjeblikke med deres dejlige tibber. Jeres entusiasme og kærlighed til vores firbenede venner gjorde dagen uforglemmelig.


En stor tak skal også lyde for de lækkerier, som vores fantastiske deltagere medbragte. Jeres gavmildhed og deling af glæde satte prikken over i'et og skabte en atmosfære af samhørighed. 


Tak er bare et fattingt ord. Men kæmpe tak til jer alle sammen for, at bidrage til at gåturen var så hyggelig. Sammen skaber vi minder, fejrer nytåret og kærligheden til vores firbenede familie.


Vi er begejstrede for at meddele, at traditionen fortsætter! Næste nytårs gåtur er planlagt til den 31. december 2024 kl. 10.00. Vi ser frem til endnu en skøn dag med vores hvalpekøbere og deres elskede tibber.

Kennel Cim-Cill nytårsgåtur
Kennel Cim-Cill nytårsgåtur
Kennel Cim-Cill nytårsgåtur
Kennel Cim-Cill nytårsgåtur

Efter gåturen ved bilerne


Det lækre bord med forskellige kager, kaffe, sodavand og kakao. Alt hvad hjertet begær. Det var rigtig hyggeligt at se jer alle sammen, og vi glæder os til at få flere dejlige gåture i fremtiden.

I vores hjerter er hver eneste Tibetanske spaniel, uanset om de er avlshunde eller ej, en skatkammer af unikke personligheder, der beriger vores liv på utallige måder. Disse små væsener, med deres karakteristiske træk og livlige væsen, har indgraveret sig dybt i vores sjæle, og vi ser hver og en af dem som en individuel perle i vores liv. Det er fascinerende at erkende, at selv inden for samme race er hver Tibetansk spaniel en egenartet sjæl med sine helt unikke kvaliteter og charmerende nuancer. Deres personligheder varierer fra legende og energiske til mere rolige og observerende, og det er netop denne forskellighed, der gør dem så dyrebare for os. I vores hjem er der plads til alle deres særegne egenskaber, og vi fejrer diversiteten i deres adfærd og temperament. Uanset om de er involveret i avlsprogrammer eller ej, har hver Tibetansk spaniel en betydningsfuld plads i vores hjerter. Vi værdsætter ikke kun deres ydre skønhed og racens standard, men vi elsker dem inderligt for den kærlighed og sødme, de bringer ind i vores daglige liv. Deres hengivenhed og loyale natur skaber et bånd, der går ud over enhver titel eller stamtavle. I vores hjem er kærligheden fra vores Tibetanske spaniels en konstant påmindelse om, at hver enkelt af dem er en unik sjæl, der fortjener vores ubetingede kærlighed og respekt. Deres legesyge glæde og mildhed gør hver dag lysere, og vi sætter pris på hvert øjeblik, vi deler med dem. På trods af racens fælles træk har de formået at skabe deres egne specielle plads i vores hjerter, og det er netop denne individualitet, der gør vores forhold til dem så dyrebart.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - www.kennel-cim-cill.dk - Hammel - Kontakt: Mobil: 22323185 - Mail: kontakt@kennel-cim-cill.dk